Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Definitief plekje voor Kluivert in selectie Nederlands elftal

Justin Kluivert krijgt inderdaad de kans om te debuteren namens het Nederlands elftal. De aanvaller van Ajax maakt deel uit van de definitieve selectie die Ronald Koeman samenstelde. Naast Kluivert zijn ook Donny van de Beek en Matthijs de Ligt van de partij.

16 maart 2018 - 11:01
UsershyraDesktopajax_dataimagesf76fd326aa9205adf0c0084d484afa6d_normal
Kluivert in Oranje, dat verdient een felicitatie! © Pro Shots

Voor Van de Beek en De Ligt is het geen verrassing meer dat ze deel uitmaken van Oranje, voor Kluivert is het de eerste keer. De achttienjarige buitenspeler kreeg dit seizoen een basisplaats bij Ajax en speelde zich in de kijker bij de nationale ploeg.

Het Nederlands elftal oefent eind maart tegen Engeland en Portugal. We kunnen tegen deze prima tegenstanders voor het eerst een glimp opvangen van wat kersvers bondscoach Koeman van plan is met de Oranjehemden.

Een ding is alvast duidelijk: Joël Veltman komt niet in die plannen voor. De rechtsback maakte al geen deel uit van de voorselectie en er vindt vooralsnog ook geen miraculeuze comeback plaats. Veltman heeft eind maart een paar dagen vrij.

De andere grote vraag deze dagen is of hij zijn aanvoerdersband bij Ajax moet afstaan aan De Ligt. Veltman beleefde vorige week een dieptepuntje in zijn loopbaan en werd zowel bij Oranje als Ajax gepasseerd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >