Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

AKC - Cadeautje: Voorleesboekje voor leden van 0 tot 4 jaar!

Onze trouwe mascotte Lucky maakt veel avonturen mee. Dat doet hij samen met zijn vriendje Donny Duif. Die verhalen staan in het nieuwe voorleesboekje ‘Ik ben Lucky’!

13 maart 2018 - 13:03
UsershyraDesktopajax_dataimages42a375254ebda2d4a81a383b9721c3f9_normal
Donny Duif is de beste vriend van Lucky! © Ajax Kids Club

Dit is Lucky Lynx, ken je hem al?
Stoer, lief en een beetje gek.
Hij is dol op voetbal.
En de Arena is zijn lievelingsplek.

Onze trouwe leden van 0 tot 4 jaar (baby's en debutantjes) krijgen dit toffe voorleesboekje binnenkort als cadeautje thuisgestuurd. Voor papa’s, mama’s, opa’s en oma’s is het natuurlijk ook leuk om voor te lezen uit het avonturenboekje van Lucky!

Waarom dit cadeautje? Dat is onderdeel van het lidmaatschap van de Ajax Kids Club. En daarnaast zijn we gewoon hartstikke blij met jou als lid van de mooiste voetbalclub van Nederland!

Lucky gaat de boekjes zelf inpakken en het zijn er echt heeeeel veel! De postbode heeft dan ook een hele klus te klaren. De eerste boekjes vallen zaterdag 17 maart op de deurmatten. De laatste moet uiterlijk de dinsdag erna bezorgd zijn.

Wil je ook lid worden van de Ajax Kids Club? Bekijk hier alle voordelen per leeftijdsgroep!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >