Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax trekt weer met fanshop naar de binnenstad

Er komt weer een fanshop van Ajax in de Amsterdamse binnenstad. De club maakte bekend een winkel te openen in de Kalverstraat. Het is de bedoeling dat de deuren komende zomer open zwaaien.

22 maart 2018 - 10:01
UsershyraDesktopajax_dataimagesc6adf67e506b526648b74bd2fef2040e_normal
Binnenkort hangen er weer Ajaxshirtjes in de binnenstad. © De Brouwer

Als je in een willekeurige Europese stad loopt, is de kans groot dat je een fanshop van de plaatselijke club aantreft. Behalve in Amsterdam, behalve van Ajax. Gelukkig komt daar deze zomer verandering in en is de club weer present in de binnenstad.

Dat was Ajax tussen 2011 en 2013 al met de Ajax Experience, maar dit dure project flopte compleet en daarmee verdween ook de fanshop. Gelukkig komt er nu weer een tweede verkooppunt in de stad.

Ajax stelt met de opening van een tweede winkel in te spelen op de groeiende behoefte aan een winkel met clubartikelen in de binnenstad. “De vraag naar Ajaxshirts en andere producten groeit ieder jaar,” stelt commercieel directeur Menno Geelen.

“De webshop en de fanshop in het stadion draaien erg goed. Het is mooi dat mensen straks ook terecht kunnen bij dit verkooppunt. Zo hebben onze fans, maar zeker ook toeristen, de mogelijkheid op deze centrale plek producten van Ajax aan te schaffen.”

Leden van de Supportersvereniging Ajax krijgen 10 procent korting op hun aankopen in de fanshop. Wil je ook korting? Sluit je dan aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >