Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life 16: Heilig vuur en openhartige Donny

In Ajax Life 16 zitten we om tafel met Donny van de Beek. De middenvelder heeft goede teksten in een lang en openhartig gesprek met Ajax Life.

16 maart 2018 - 07:00

Als Ajaxfan en kind van de club snapt de speler de frustratie op de tribunes als geen ander en hij is van mening dat de spelers elkaar onderling best eens flink op de kloten mogen geven. "Soms zijn we te lief voor elkaar."

Verder zoomen we natuurlijk in op de huidige situatie bij de club. Erik ten Hag verweet zijn spelers na de nederlaag tegen Vitesse een gebrek aan beleving en zag vervolgens mentale progressie tegen sc Heerenveen. Met drastisch ingrijpen hoopt hij het heilige vuur aan te wakkeren voor de slotfase van dit turbulente seizoen.

Verder o.a. in deze editie: een artikel over Facebookpagina Stadion De Meer, die dagelijks heerlijke foto’s van Ajax’ glorieperiode tussen 1934 en 1996 deelt, een gesprek met fotograaf Björn Martens, die als fotograaf de passie van Ajaxfans vastlegt. Zijn werk komt binnenkort in boekvorm uit! Verder schreef Menno Pot voor ons een bijzonder verhaal over hoe Johan Cruijff in 1988 bijna trainer van sc Heerenveen werd...

Dat en natuurlijk nog veel meer!

Onze krant Ajax Life wordt alleen opgestuurd naar leden van de Supportersvereniging Ajax en is niet te koop in de winkel. Wil jij hem lezen? Sluit je dan bij ons aan! 

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >