Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life 17: De spiegel van Veltman

Op de bank bij Ajax en even niet in beeld bij de bondscoach. Joël Veltman heeft wel eens betere dagen gekend. In de nieuwste Ajax Life (deze vrijdag op de mat) kijkt hij kritisch in de spiegel en naar zijn toekomst.

30 maart 2018 - 08:00

Verder bekijken we de eerste maanden van Erik ten Hag. Hij staat bijna honderd dagen aan het roer. Wat is er veranderd (of juist niet) sinds hij in januari de verantwoordelijkheid kreeg over het eerste elftal?

In aanloop naar de wedstrijd tegen FC Groningen schotelen we onze lezers een speciale quiz over Luis Suarez voor. De Uruguayaan die in Zuid-Amerika werd opgemerkt door Henk Veldmate, toen werkend voor de 'FCG' en tegenwoordig hoofdscout in Amsterdam.

Op onze opiniepagina staan we stil bij het overlijden van oud-Ajacied Rolf Leeser en laat huistekenaar Joep Bertrams zien hoe hij over het huidige aanvoerderschap van Matthijs de Ligt denkt. De verdediger gaat in deze editie overigens ook zelf in op de band die sinds kort zijn bovenarm siert.

Op de redactie kregen we geregeld vragen waar de winteraankoop Nicolas Kühn nou eigenlijk uithing. De Duitser kwam over van Red Bull Leipzig, maar had even nodig om zijn eerste speelminuten te maken. In deze editie stelt hij zich voor en spraken we met trainers om zijn kwaliteiten scherper in beeld te krijgen.

Ajax maakte recent bekend met een Tunnel Club te komen. Voer voor sarcastische Ajacieden en columnisten. Om over de timing nog maar te zwijgen. Het deed Menno Pot denken aan de introductie van skyboxen in De Meer. In de rubriek Onder de Loep blikt hij terug op eerste ‘sinaasappelkistjes’.

Uiteraard is er verenigingsnieuws te melden. Specifiek: hoe waardeert het SV Ajax Ledenpanel de door de vereniging georganiseerde evenementen. Wat wordt goed bezocht en wat minder?

Daarnaast waren we aanwezig bij het tweede supporterscongres van Supporterscollectief Nederland, afgelopen zondag op de KNVB Campus in Zeist. We doken dieper in het thema ‘aftraptijden’ en dat leverde zoals verwacht veel discussie op.

Wil jij deze verhalen lezen en daarnaast profiteren van extra voordelen? Sluit je dan aan bij de grootste supportersvereniging van Nederland. Ajax Life is niet los te koop in de winkel en wordt alleen opgestuurd naar leden van SV Ajax.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >