Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax houdt prijs seizoenkaart zo goed als gelijk

Met nog maar een paar wedstrijden te gaan, wordt het ook tijd alvast met een schuin oog naar seizoen 2018/2019 te kijken. De prijzen van de seizoenkaarten zijn bekend en Ajax kiest ervoor slechts een indexatie door te voeren. Een seizoenkaart wordt een paar eurootjes duurder.

23 maart 2018 - 11:09
UsershyraDesktopajax_dataimagesc6088621cf4ea74239106693bfe4dc35_normal
In de praktijk betaal je ongeveer hetzelfde voor je seizoenkaart. © De Brouwer

De prijzen van de seizoenkaarten zijn al een aantal jaar op rij niet gestegen en ook dit keer wordt er geen prijsverhoging doorgevoerd. Ajax houdt het bij indexatie van 1,4 procent en dit komt in de praktijk neer op vrijwel dezelfde prijs voor een seizoenkaart.

De Supportersvereniging Ajax vindt het positief dat de club, na overleg met de SVA en AFCA Supportersclub, ervoor kiest om de prijs gelijk te houden. Ajax boekt succes op commercieel vlak en daardoor hoeft er geen extra geld gegeneerd te worden via seizoenkaarten.

Je kunt via de afbeelding onderaan dit artikel nagaan wat je tijdens seizoen 2018/2019 betaalt voor jouw stoel. Zoals je ziet, komt het erop neer dat verreweg de meeste vaste bezoekers echt maar een paar eurootjes meer kwijt zijn.

Ook volgend seizoen is er een familievak in de Johan Cruijff Arena. Kinderen tot en met dertien jaar krijgen 50 procent korting op hun seizoenkaart. Als peildatum wordt 1 augustus 2018 gehanteerd.

Je kunt je seizoenkaart vanaf maandag verlengen en je hebt tot 31 mei de tijd om te betalen. Ajacieden met een seizoenkaart op de F-side moeten even geduld hebben en kunnen pas begin mei voor verlenging kiezen. Eerst moet duidelijk zijn of de drempel is gehaald en je voldoende thuisduels hebt bezocht.

Ajax verkocht voor het huidige seizoen in totaal 43.489 seizoenkaarten en dat was goed voor een record. We hopen van harte dat er straks opnieuw mooie cijfers vallen te noteren en de JC Arena in het nieuwe seizoen weer volstroomt.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >