Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

AKC: Mascottes voor Vitesse - Ajax gezocht!

Ajaxfans opgelet, we hebben weer een leuke actie! Zondag 4 maart speelt Ajax uit tegen Vitesse. Ajax trapt om 14:30 uur af in het Gelredome en we geven jou de kans om daar bij te zijn!

12 februari 2018 - 08:00
UsershyraDesktopajax_dataimages200c2adba8eeb978de51e432c42a9796_normal

Vorig jaar ging Ajax ook op bezoek bij Vitesse, toen eindigde de wedstrijd in een overwinning voor de Ajacieden (0-1). Oud-aanvoerder Davy Klaassen maakte toen het enige doelpunt. Weet jij nog van wie hij de bal kreeg voordat hij scoorde?

Zonder mascottes is de wedstrijd natuurlijk niet compleet, daarom zoeken we elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6-12 jaar) die er heel graag bij zijn op 4 maart in Arnhem!

Wil jij erbij zijn als mascotte voor deze gave wedstrijd in de eredivisie? Dan moet je eerst nog even de prijsvraag beantwoorden. Als je het goed hebt, mag jij misschien wel aan de hand van je grootste idool het veld op lopen.

Meedoen kan tot en met zondag 18 februari. De winnaars krijgen een mailtje. Voor de prijsvraagvoorwaarden, klik je hier.

Wil jij ook meedoen aan onze prijsvragen? Word dan lid van de Ajax Kids Club. Aanmelden kan via deze pagina.

Prijsvraag: Welke Ajacied gaf de assist op Davy Klaassen voordat hij scoorde?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >