Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Gezellige Ajax Life Pubquiz weer een groot succes!

Potverdorie, wat was het weer gezellig maandagavond, tijdens de Ajax Life Pubquiz. Deze werd weer gehouden in Amsterdamse kroeg De Ebeling. Het bier vloeide rijkelijk, terwijl de hersens van onze leden kraakten bij alle Ajaxgerelateerde vragen.

13 februari 2018 - 11:20
UsershyraProjectsajax_dataimages_reports4fa566735fc8a55343886e4215e6369d_normal

Op sommige vragen weet je als rasechte Ajacied natuurlijk gelijk het antwoord, maar bij andere vragen raak je het spoor even volledig bijster. Dan is het hopen dat een van je teamgenoten het antwoord wel weet. Soms ook liggen de antwoorden op het puntje van je tong. Iedereen die wel eens een pubquiz speelt, weet hoe dat gaat.

Zestig deelnemers bogen zich over vragen als: ‘aan welke twee clubs verhuurde Ajax Youssouf Hersi’ en ‘bij welke twee Europese clubs speelde Marcio Santos voordat hij bij Ajax terechtkwam?’

Ook ontbrak de plaatjesronde niet, was er een heuse audioronde en kwamen de traditionele spelerspaspoorten op tafel. Je ziet dan een carrière van een speler op papier, maar welke naam hoort erbij?

We kunnen gerust stellen dat onze pubquiz weer een groot succes was en we gaan er in de toekomst dan ook zeker mee door.

Uiteindelijk ging ‘Team G’ met de hoofdprijs de kroeg uit: alle teamleden kregen een mooie Ajaxsporttas mee naar huis. De tweede plek was voor team ‘De Knoest’. Zij ontvingen ieder een bal met de handtekeningen van alle spelers. Team ‘Petterson4Ever’ eindigde op plek drie. De deelnemers kregen allemaal een warme Ajaxmuts, met deze kou best heel fijn.

Denk jij veel over Ajax te weten en wil jij de volgende keer ook meedoen met de Ajax Life Pubquiz? Word dan snel lid van Supportersvereniging Ajax.

Onderstaande foto’s van Pro Shots nemen je nog even mee terug naar een geslaagde avond!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >