Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Wöber staat versteld van eerlijkheid binnen selectie Ajax

Het bestaat niet dat het een seizoen lang feest is, hoe goed je ook kunt voetballen. Maximilian Wöber geeft een klein inkijkje in hoe het er bij Ajax aan toe gaat en ook op De Toekomst maken ploeggenoten soms ruzie met elkaar, maar wel in het normale.

22 februari 2018 - 09:43
UsershyraDesktopajax_dataimages2247612d9ffc9fac82ab17595c327c3f_normal
Wöber stelt dat de Ajacieden onderling erg eerlijk kunnen zijn. © De Brouwer

Ruzie tussen ploeggenoten is een dingetje sinds er woensdag een video opdook van de training van Feyenoord. Na een stevig duel trapte Steven Berghuis na bij Sven van Beek en als de boel niet was gesust, was er vast ook een serieuze stoeipartij gefilmd.

“We me heel erg bevalt, is dat we eerlijk tegen elkaar kunnen zijn,” schrijft Wöber in een blog op het digitale thuis van Ajax. “We durven ruzie te maken, op een gezonde manier. Dat beetje agressie en vuur is goed. Zo maak je elkaar alleen maar beter.”

“Dat we hecht met elkaar zijn, komt ook doordat we de afgelopen maanden als groep veel hebben meegemaakt. Naast het trainingskamp heeft vooral een trainerswissel impact,” vervolgt de Oostenrijker.

Wöber kwakkelt de laatste weken een beetje en moet daarom van de technische staf even een stapje terug doen om eerst goed fit te worden. Desondanks kan hij uiteraard meepraten over de veranderingen sinds de komst van Erik ten Hag.

“De kaarten zijn opnieuw geschud. We moesten wennen aan een nieuwe persoonlijkheid, maar ik denk dat onze trainer zelf het meest heeft moeten wennen,” stelt de verdediger. “Hij moest in een klap dertig gasten leren kennen.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >