Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Viergever traint met de groep, Sinkgraven nog apart

Onder een strakblauwe hemel en een fijn winterzonnetje trainden de Ajacieden dinsdagmorgen op sportpark De Toekomst. Onder hen ook Nick Viergever en Daley Sinkgraven.

14 februari 2018 - 13:25
UsershyraDesktopajax_dataimagesce08af5a6035d6a1a3c0e48dc1d3466f_normal
Eindelijk weer met de groep meetrainen. Heerlijk! © Ajax Images

Terwijl de meeste selectiespelers vol in training zijn voor het lastige uitduel zondag in Zwolle, is het blessureduo vooral bezig met persoonlijk herstel.

Zo ligt Viergever er al een flink poosje uit met fysieke klachten aan zijn enkel, dus het was goed om de verdediger weer op het veld te zien. Hij traint inmiddels weer mee met de groep, al is het natuurlijk nog even afwachten wanneer hij weer volledig wedstrijdfit is.

Het is natuurlijk sowieso de vraag wat de plannen met Viergever zijn. Zien we hem überhaupt nog als Ajacied terug binnen de lijnen? Het zijn vragen voor later.

Er was nog meer goed nieuws. Zo zagen we Sinkgraven de gang naar het trainingsveld maken. Hij werkt individueel en los van de groep verder aan zijn langdurige herstel. Maar het was fijn om Sinkgraven in ieder geval weer op voetbalschoenen te zien met gras onder de noppen.

November vorig jaar werd Sinkgraven wegens aanhoudende knieklachten geopereerd aan de binnenband van het gewricht. De prognose was destijds een herstelduur van minimaal drie maanden en maximaal een halfjaar.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >