Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Uitvak zingt extra liedje voor Ajacied Glenn in rolstoel

We hadden vier keer gejuicht, samen een Europese uitoverwinning gevierd en maakten ons al klaar naar huis te gaan. Maar toen gebeurde er iets moois. Ajacied Glenn kwam in zijn in rolstoel buurten bij het uitvak en daarop besloot de duizend man een toegiftje te geven.

08 februari 2018 - 14:27
UsershyraDesktopajax_dataimages22c6ed51393bd7da30cc4fd535884567_normal
Het uitvak gaf nog een klein toegiftje weg, speciaal voor Glenn. © Pro Shots

Het uitvak kende fijnere potjes dan Roda JC-uit (2-4) op een woensdagavond, in de ijzige winterse kou. Dan moet je er wat van maken en dat is precies wat er gebeurde. Als de spelers op het veld hun best doen ons een leuke avond te bezorgen, maken wij het af.

Ook Glenn was aanwezig in Kerkrade en hij had na afloop het mooiste uitzicht van iedereen, want zijn rolstoel werd naar het uitvak gereden. Zodra de duizend man in de gaten kregen dat het om een Ajacied ging die op bezoek kwam, werden er wat extra liedjes gezongen.

Het toch al mooie uitzicht van Glenn werd daarop nog een stuk beter, want er is niets toffer dan een vol uitvak ver van huis nog eens aan het werk zien. Om het helemaal af te maken, werd het hele gebeuren ook nog eens op film vastgelegd.

Vandaar dat we nu een video kunnen delen. Check ook vooral de plaatjes die Glenn op Instagram plaatst en je weet: hij heeft een topavond gehad! Overigens kunnen we Glenn al een beetje, maar daar komen jullie wel achter door eventjes hier te klikken.

 

Wij zijn Ajax!! #AFCA #ajax #amsterdam #rodaja #wzawzdb #superjoden

Een bericht gedeeld door Glenn Wijntjens (@glennwijntjens) op

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >