Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Thuisduel met VVV verplaatst van woensdag naar donderdag

Opgelet! Het is tijd voor een aanpassing in jullie agenda. De thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo is verplaatst van woensdag naar donderdag 19 april. De aftraptijd van 20.45 uur blijft wel ongewijzigd.

23 februari 2018 - 14:04
UsershyraDesktopajax_dataimages6332b37c8a3124356f1f962829b54c6d_normal
Dit artistieke plaatje werd gemaakt tijdens de uitwedstrijd. © Pro Shots

De ontmoeting tussen Ajax en VVV maakt onderdeel uit van de 32ste speelronde en we kunnen alleen maar hopen dat de titelstrijd dan nog steeds hartstikke spannend is. Dit heeft overigens niet te maken met de reden van de wijziging.

De oorsprong hiervan gaat terug naar het KNVB-bekertoernooi, waarin Ajax al voor de winterstop werd uitgeschakeld. We zijn bijna toe aan de halve finales en Feyenoord behoort tot de laatste vier.

De uiteindelijke finalisten moeten genoeg tijd hebben om zich voor te bereiden op de finale en daarom wordt Willem II – Feyenoord van donderdag naar woensdag verzet. Alleen vindt Fox het niet leuk als Feyenoord en Ajax op hetzelfde moment spelen.

Daarop is besloten om de wedstrijden van Feyenoord en Ajax om te draaien, zodat de tv-kijkers wedstrijden van beide ploegen voorgeschoteld kunnen krijgen.

Nog een keertje voor de zekerheid: Ajax – VVV gaat naar donderdag 19 april, aftrap om 20.45 uur.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >