Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hag haalt De Wit uit voorzorg voor het eerst bij selectie

Dani de Wit mag hopen op zijn debuut in het eerste elftal. Via de officiële kanalen van Ajax wordt zaterdag naar buiten gebracht dat de middenvelder is toegevoegd aan de selectie, dit vanwege de twijfelachtige inzetbaarheid van Lasse Schöne.

24 februari 2018 - 15:57
UsershyraDesktopajax_dataimagesa74fe770ec659316255fcdf90e3da458_normal
Komt het tot een debuut voor De Wit? © Pro Shots

De Wit speelt zijn wedstrijden doorgaans bij Jong Ajax en maakte dit seizoen al tien doelpunten in de Jupiler League. Het is overigens de eerste keer dat hij geselecteerd is voor een Eredivisiewedstrijd. Daarnaast mocht hij in tegenstelling tot andere talenten, afgelopen januari niet mee op trainingskamp in Portugal.

Eerder deze maand verlengde De Wit nog zijn contract in Amsterdam, waardoor hij tot medio 2020 onder contract staat. De rossige middenvelder voetbalt al sinds 2006 in het shirt van Ajax en staat te boek als een fysiek sterke middenvelder met loopvermogen en een neusje voor de goal.

Na zijn contractverlenging sprak hij zich nog uit over zijn perspectief bij het eerste: “Ik blijf mijn best doen bij Jong Ajax en dan moet die kans zelf komen. Ajax gaf aan dat ze willen zien tot waar mijn plafond reikt.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >