Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tagliafico blijkt groot fan van Three Little Birds

Nicolas Tagliafico is een fervent muziekliefhebber. We komen op Instagram zelfs een bericht uit 2014 (!) tegen waarin hij vol lof is over Bob Marley’s Three Little Birds.

23 februari 2018 - 11:35
UsershyraDesktopajax_dataimages06e808cb9a1d1f5165e34b9da7f81d5e_normal
Creatievelingen als Marley inspireren de linksback van Ajax. © Pro Shots

Door Sander Zeldenrijk

“I love it,” zegt de verdediger met pretoogjes tegenover Ajax Life over het door Ajaxsupporters toegeëigende lijflied. “Toen ik in de klassieker na rust weer het veld opliep, hoorde ik het voor het eerst.”

“Ik ging spontaan meezingen. Bob Marley was een creatieve man met veel talenten. Zulke personen inspireren me. Ik hoorde van Joël Veltman dat nieuwe spelers hier een liedje moeten zingen.”

“Ik sta eerlijk gezegd niet te springen, maar als het moet, zing ik Three Little Birds,” vervolgt Tagliafico, die ook een lezer blijkt. Hij leest de biografie van Johan Cruijff om zich te verdiepen in zijn nieuwe werkgever.

Ben je benieuwd naar het volledige interview met de Argentijnse aankoop? Check dan onze nieuwste krant, die is bezorgd bij leden van Supportersvereniging Ajax. Ontvang je de krant nog niet? Sluit je dan aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >