Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Sluit je aan en krijg gratis een Ajaxtelefoonhoesje!

Ajacieden die zich nu aanmelden voor Ajax Life of Ajax Jonge Schare, krijgen gratis een gepersonaliseerd Ajaxtelefoonhoesje ter waarde van 19,95 euro! Ook de verzendkosten nemen wij voor onze rekening. Zo krijg je liefst 25,45 euro korting op je lidmaatschap!

05 februari 2018 - 15:00
UsershyraDesktopajax_dataimagescbdad3bf2b9cbaddc3d229aba1dfdea9_normal
Je telefoon overgieten met een Ajaxsausje is best leuk, toch? © Ajax Life

Als nieuw lid ontvang je een kortingscode om via ajaxshop.nl een gepersonaliseerd telefoonhoesje te maken. Het hoesje kost inclusief verzendkosten normaalgesproken 25,45 euro. De kortingscode wordt in jouw welkomstmail van de Supportersvereniging Ajax meegestuurd.

De code kun je verzilveren in de Ajaxshop door deze tijdens het afrekenen, in te vullen in het daarvoor bestemde veld. Van de 25,45 euro dien je vervolgens 0,01 euro af te rekenen, omdat het systeem geen bedrag van 0,00 euro toestaat. Ajaxshop.nl geeft bij het bestellen aan wanneer jij jouw gepersonaliseerde hoesje ontvangt.

Alle hoesjes op ajaxshop.nl vallen onder de actie. Nadat je een keuze hebt gemaakt tussen de verschillende modellen, kun je gaan beginnen met personaliseren. Afhankelijk van het model kun je jouw naam en/of rugnummer laten bedrukken.

Let wel op, de actie is niet beschikbaar voor alle types telefoons. Je kunt een gepersonaliseerd hoesje maken voor:

  • Apple iPhone (4, 5, 6, 6S, 6SPlus, 7, 7Plus, 8 en 8Plus)
  • Samsung Galaxy (S6, S6Edge, S7, 7Edge, S8)
  • Sony Xperia Z3

Als je telefoon niet in bovenstaand lijstje staat, krijg je helaas geen korting op het lidmaatschap. Wel ontvang je de kortingscode voor de actie in de welkomstmail. Je kunt deze eventueel gebruiken om een familielid, vriend(in) of kennis blij te maken.

Wil jij ook gratis zo’n tof Ajaxtelefoonhoesje? Sluit je dan nu aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >