Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Raiola doet boekje open over contractverlenging Kluivert

Het gaat al weken over de contractverlenging van Justin Kluivert. De gesprekken tussen Ajax, Kluivert en zaakwaarnemer Mino Raiola zijn nog in volle gang, maar de krabbel onder het contract blijft vooralsnog uit.

28 februari 2018 - 09:50
UsershyraDesktopajax_dataimagesee304d977e0bf4ddc38f5bef9839d551_normal
Volgens Raiola heeft Kluivert een groot Ajaxhart © Pro Shots

Zolang er geen handtekening staat, zijn er transfergeruchten. Kluivert sprak zelf eerder al uit dat hij zo snel mogelijk de top wil behalen. Raiola vindt het daarom ook niet gek dat de onderhandelingen zo lang duren.

“Er is heel veel interesse voor hem, ook van de allergrootste clubs. Die geluiden moet je serieus nemen, want we hebben hier wel te maken met een van de grootste talenten ter wereld,” aldus de zaakwaarnemer in gesprek met De Telegraaf.

De gesprekken tussen kamp-Kluivert en Ajax verlopen goed. De jonge aanvaller heeft volgens Raiola al meerdere aanbiedingen van de club voorgeschoteld gekregen. “Ook een tot de zomer van 2021, dat klopt. Maar Justin speelt op dit moment nog voor een klein contractje.”

Raiola staat er bekend om dat hij jonge spelers vrij vroeg naar het buitenland laat vertrekken, maar Kluivert laat zich volgens hem daar niet door beïnvloeden. “Justin is een Ajaxjongen met een groot Ajaxhart en wil het liefst blijven.”

Dat klinkt geruststellend, maar in de voetbalwereld weet je het nooit. Als grote bedragen van topclubs lonken, wordt vaak toch de stap naar het buitenland gezet.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >