Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Op bezoek in Zwolle. Ten Hags elf: wat denk je zelf?

Aan Ajax en PEC Zwolle de eer om dit eredivisieweekend af te sluiten. Zondag om 16:45 treden de nummers twee en vijf aan in een onderlinge confrontatie. Bij Zwolle genoeg Ajax-DNA in de selectie, reden voor jou om de Ajax-opstelling aan te passen?

17 februari 2018 - 12:59
UsershyraDesktopajax_dataimages46a9b70e71fd70d345a1ba5a2de8d15f_normal
Volgt Ten Hag jouw advies op? © Pro Shots

AjaxLife laat Ajax-fans hun eigen opstelling bepalen. In onze app kun je jouw ideale basis samenstellen. Als je de app nog niet hebt, moet je deze eerst downloaden. Als je de app opent en vervolgens op 'de tribune' klikt, kun je jouw sterrenensemble gestalte geven. 

Hoewel Nick Viergever na maanden blessureleed weer aansloot bij de groep, is hij door Erik ten Hag nog niet fit genoeg bevonden om zondag speelminuten te maken. Ook Daley Sinkgraven is op de weg terug. Overigens kun jij als eigenwijze trainer gewoon besluiten om deze heren te laten spelen. Maar of dat leuk is... Probeer een beetje reëel te blijven. 

Op de persconferentie liet Ten Hag overigens vallen dat Mateo Cassierra dicht bij een basisplek in Ajax 1 is. Eens? Gun de Colombiaan eens een kans tegen Zwolle. Oneens? Je weet wat je aan Huntelaar hebt. 

Laat je voetbalverstand gelden en help Ajax langs Zwolle. Breng een semi-inhoudelijke voetbaldiscussie op gang door je opstelling te delen via social media. 

Vergeet de hashtag niet: #tenhagself!

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >