Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Napoli waarschuwt Younes voor gevolgen mislukte transfer

Het is bijna half februari. En er gaat geen dag voorbij of er zijn nieuwe ontwikkelingen in de transfersoap rondom Amin Younes. De linksbuiten tekende een contract bij Napoli, maar voetbalt nog voor Ajax en het is onduidelijk waar hij na de zomer opduikt.

09 februari 2018 - 13:55
UsershyraDesktopajax_dataimagesa869837cfde9b845d1a12d757664e573_normal
Al dit gedoe gaat gevoelsmens Younes niet in de koude kleren zitten. © Pro Shots

Het is nog altijd moeilijk om precies aan te stippen waarop de overgang van Younes nu precies spaak liep. Er gaan te veel verschillende verhalen rond en de onzin is nog niet uitgekristalliseerd, waardoor je automatisch speculatie overhoudt.

Alle geruchten ten spijt, stuurt Napoli alvast een duidelijke waarschuwing aan het adres van Younes voor het geval hij ook komende zomer niet komt. “Younes heeft een contract ondertekend en alle gevolgen zijn voor hem,” aldus advocaat Mattia Grassani in Italiaanse media.

Younes zette zijn handtekening, maar sluit inmiddels niet uit dat hij volgend seizoen ook voor Ajax voetbalt. Tussen naar Napoli vertrekken en voor Ajax spelen zitten ontelbare andere uitkomsten, maar laten we die voor het gemak even negeren.

“Wat de speler ook zegt, dit doet niets af aan het feit dat er een contract is ondertekend. Het is een feit dat Younes vanaf 1 juni 2018 aan Napoli is verbonden en dat dit contract werd ingediend bij de Italiaanse voetbalbond. Napoli is de enige club die recht op hem heeft.”

“Als Younes besluit een andere weg in te slaan, komen de disciplinaire en financiële gevolgen voor zijn rekening,” luidt het laatste waarschuwingsschot van de advocaat.

De veelbesproken speler maakte midweeks tegen Roda JC namens Ajax zijn eerste minuten van 2018.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >