Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kluivert wil graag voor enorm transferbedrag naar absolute top

Justin Kluivert vindt het geen probleem om hardop te dromen. In gesprek met ELF Voetbal geeft de vleugelspeler te kennen dat hij in de toekomst voor een bedrag van 160 miljoen naar een Europese topclub wil vertrekken. Ambitie kun je hem in ieder geval niet ontzeggen.

17 februari 2018 - 11:59
UsershyraDesktopajax_dataimages21765bf499576426744934053c8bfaa6_normal
Kluivert lijkt geduldiger dan verwacht. © Pro Shots

“Ik zou op dit moment al naar een topclub kunnen gaan”, verklapt Kluivert. Zodoende lijken niet alle geruchten gebakken lucht. “Soms krijg ik weleens iets mee ja. Klopt. Er is veel interesse van buitenlandse clubs. Natuurlijk weet ik dat. Dat gaat niet veranderen, het zal alleen maar meer worden.”

Toch is de jeugdinternational ook realistisch. De stap naar de top komt nu nog te vroeg. “Op dit moment, op deze leeftijd, zie ik daar nog geen rol voor mij weggelegd.” Maar wanneer is dan wel het juiste moment? Is dat morgen? Is dat komende zomer? “Misschien wel over vier of vijf jaar. Dan zie ik mezelf nog wel de kant van een van die topclubs opgaan. Als ik ben uitgeleerd. Dan ben ik 22, 23.”

“Ik weet ook: steeds jongere spelers halen de top. Het is de kunst om zo snel mogelijk die top te halen zonder een misstap te maken. Die kans loopt iedereen”, besluit de basisspeler zijn dagdroom. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >