Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kluivert vindt stap naar Man Utd zelf ook beetje te groot

Justin Kluivert verlengt zijn contract bij Ajax. Althans, dat was toch de bedoeling? Wij gingen er ook vanuit, maar met Mino Raiola als zaakwaarnemer kun je beter wachten totdat de inkt droog is. Vandaar dat er iedere week wel weer een nieuw gerucht speelt.

05 februari 2018 - 15:42
UsershyraDesktopajax_dataimages45629ae7d8cde7efdf86de9e762d015f_normal
Kluivert bereidde tegen NAC de belangrijke gelijkmaker voor. © Pro Shots

Het gerucht van deze week voorziet in een overstap komende zomer naar Manchester United. Vooralsnog komt alleen de Engelse krant The Mirror ermee en dat is nu niet bepaald reden om aan te nemen dat er iets op stapel staat, maar toch.

Een artikeltje kan genoeg zijn om met z’n allen weer een weekeinde bezig te zijn en als Ajax op dat moment ook nog eens in actie komt, dan is en vraag aan Kluivert natuurlijk zo gesteld. Precies dat is wat Voetbal Inside deed.

De reactie van de achttienjarige Kluivert straalt volwassenheid uit, al start je toch langzaam te vermoeden dat er meer dingen spelen dan even een momentje plannen bij Ajax om te proosten en een krabbel te zetten. Daarvoor duurt het allemaal wat lang.

“Ik krijg sinds de finale van de Europa League wel vaker vragen over Manchester United, maar José Mourinho heeft niet gezegd dat hij me wil hebben of zo. Niet dat ik weet, ik heb hem niet gesproken,” stelt Kluivert tegenover Voetbal Inside.

Kluivert stelt zelf ook niet te weten wat er waar is van verhalen die rondgaan, al ziet hij een transfer naar United sowieso niet snel gebeuren. De club kocht deze winterstop nog Alexis Sanchez en lijkt eerder op zoek naar gearriveerde namen.

“Geruchten, tsja, die zijn er altijd zoals we allemaal weten. Manchester United is nooit naar boven gekomen en ook geen logische stap, denk ik. Te hoog gegrepen? Nog wel, goed gezegd. Nu nog wel.”

Kluiverts contract bij Ajax loopt nog tot de zomer van 2019, maar hoe nu verder? Nog eventjes in Amsterdam blijven? “Wie weet,” luidt het antwoord. “Een tussenstap? Wie weet,” luidt opnieuw het antwoord. “Het kan allemaal, we zullen zien.”

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >