Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Kluivert en Frenkie opgeroepen voor trainingsstage Jong Oranje

Justin Kluivert en Frenkie de Jong ontvingen deze week een uitnodiging van de KNVB. Jong Oranje-coach Art Langeler selecteerde achttien spelers, waaronder het Ajaxduo, voor een tweedaagse trainingsstage op 19 en 20 februari in de Zeisterbossen.

14 februari 2018 - 14:28
UsershyraDesktopajax_dataimages8a1b5432772a902e5e81fbd24748506e_normal
Kluivert in duel met Jong Letland speler Eduards © Pro Shots

De trainingen worden volgens de bond benut als voorbereiding op twee wedstrijden. De eerste pot is de vriendschappelijke interland tegen België. Dit duel tegen onze zuiderburen staat voor 22 maart op het programma en wordt afgewerkt op De Vijverberg.

Een aantal dagen later speelt Jong Oranje voor het echie. Op 27 maart voetbalt de ploeg van Langeler het belangrijke EK-kwalificatieduel in en tegen Andorra. Nederland staat momenteel tweede in de poule van groep 4, achter koploper Engeland.

De achterstand op de Engelsen is met vijf punten fors, dus het is voor Nederland in elk geval zaak de tweede positie niet te verliezen aan concurrent Oekraïne. De vier beste nummers twee maken via play-offs namelijk alsnog kans op het EK.

De KNVB benadrukt op zijn website dat de trainingsstage buiten de internationale speeldagenkalender van de FIFA valt en daarom in goed overleg met alle clubs is vastgesteld.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >