Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen Roda JC-uit

Zijn jullie klaar voor de uitwedstrijd tegen Roda JC? Het is een beetje gek om al doordeweeks die vraag te stellen, maar we moeten er toch echt aan geloven. De aftrap in Kerkrade is woensdag om 20.45 uur en daarom hebben we informatie voor de duizend Ajacieden die het uitvak bevolken.

06 februari 2018 - 15:21
UsershyraDesktopajax_dataimages96604baced582f50fae0dc00129a03bf_normal
Er zijn woensdag in Kerkrade gewoon weer duizend Ajacieden present. © De Brouwer

Meestal maken we van Roda-uit een weekeindje, dit keer wordt het een middagje Limburg. Althans, wanneer je op tijd weg kunt van je werk. Anders wordt het nog haasten om een beetje op tijd te zijn, zeker met het oog op de files die zich rond etenstijd nog wel eens voordoen.

Hoe zit Roda-uit in elkaar? Zoals gezegd is de aftrap in het Parkstad Limburg Stadion om 20.45 uur en omdat er sprake is van een verplichte autocombi, dien je je eerder op de avond te melden in Echt. Je kunt omwisselen op het parkeerterrein aan de Aasterbergerweg.

Het enige probleem is dat er bij het stadion slechts 235 auto's kunnen parkeren. Dit betekent sowieso dat alleen auto's mogen doorrijden die worden gedeeld door minstens drie Ajacieden en zelfs dan heb je kans dat je alsnog de bus in moet. De parkeerkaarten zijn namelijk een keer op.

De bussen vertrekken ook vanaf de Aasterbergerweg. Als je het laatste stukje met de bus moet, geldt dit net zo goed voor de terugweg. Je wordt na afloop teruggebracht naar je geparkeerde auto. Het is een beetje omslachtig allemaal, maar we moeten het ermee doen.

Als je ervoor hebt gekozen om via een SV Ajax-bus naar Kerkrade af te reizen, raden we je aan om je e-mail te checken. Je hebt van ons bericht gehad met informatie over de vertrektijd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >