Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen PEC Zwolle-uit

Er zit toch wel een beetje een dag van de waarheid aan te komen. Om dat kleine kansje op het kampioenschap in leven te houden, moet Ajax absoluut zien te winnen van PEC Zwolle. Hier volgt informatie voor de 500 Ajacieden die hun club achterna reizen.

17 februari 2018 - 08:03
UsershyraDesktopajax_dataimagesf5cc7267194389c8de58b093028161d4_normal
Ajax kan ook in Zwolle alle steun weer goed gebruiken. © De Brouwer

De prestaties van John van ’t Schip met PEC zijn dit seizoen dikke prima en de ploeg doet mee aan de strijd om de vierde plaats. Zo’n uitwedstrijd is nooit eenvoudig en tel daar nog bij op dat de club leuk voetbal speelt. Dan weet je dat het een lastige middag wordt.

Er wordt zondag om 16.45 uur niet alleen een topprestatie gevraagd van de spelers, ook het uitvak moet zijn beste beentje voorzetten. Alleen moeten die 500 Ajacieden wel even zorgen dat ze bijtijds in het bezoekersvak zijn.

Als je je tussen 15.30 en 16.15 uur meldt op het parkeerterrein bij het uitvak van het MAC³PARK stadion, komt het allemaal goed. Print wel even de parkeerkaart uit en volg de aanwijzingen op de routebeschrijving.

Houd er rekening mee dat het parkeerterrein echt niet eerder beschikbaar is dan 15.30 uur en dat het nuttigen van alcoholische dranken hier niet is toegestaan. Het is trouwens geen gek idee om indien mogelijk de auto met zoveel mogelijk Ajacieden te delen, dit vanwege de beschikbare ruimte.

Als je een retourtje Zwolle hebt geboekt met een van de SV Ajax-bussen, doe je er verstandig aan om je e-mail te checken. De locaties en tijden van het opstappen hebben we eerder deze week met je gedeeld!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >