Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Handige SV Ajax-bussen rijden dit keer naar Zwolle!

Grote kans dat PEC Zwolle 18 februari geen vijf basisspelers mist, maar die zondag is het toch echt tijd voor het duel met Ajax. Dit betekent dat een uitvak vol Ajacieden even wat voorbereidingen moet treffen en het is goed om te weten dat er SV Ajax bussen rijden!

03 februari 2018 - 08:50
UsershyraDesktopajax_dataimages3ef1c691f98705e716cf577dd66933c8_normal
Hopelijk valt er in Zwolle iets te jubelen voor het uitvak! © De Brouwer

Er zijn in totaal 500 kaarten beschikbaar voor het gastenvak van het Mac³Park Stadion en als je geen voorrang hebt, kun je zaterdag proberen om alsnog een kaartje te scoren. Alvast veel succes gewenst met de loterij! Je inleg bedraagt 26,31 euro.

Als het om stipt 10.00 uur is gelukt om een kaartje te bemachtigen, is het daarna tijd om je druk te maken over de manier waarop je in Zwolle komt. Er geldt een autocombi. Het kan ook zijn dat je helemaal geen zin hebt om met de auto te gaan.

Dan hebben wij een oplossing! De Supportersvereniging Ajax laat vanaf diverse plekken in het land bussen rijden. Er vertrekken bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg (17) en vanuit Almere (10), Den Bosch (23) en Leiden (32). De getallen tussen haakjes staan voor het aantal vrije stoelen.

Omdat er sprake is van een autocombi, kost een retourtje met de bus dit keer 10 euro. Althans, je betaalt een tientje als je lid bent van SV Ajax. Ben je geen lid? Dan kost de busreis 15 euro.

Zorg ervoor dat je eerst een kaartje voor de wedstrijd koopt en daarna pas een stoel reserveert, anders worden wij opgezadeld met veel dubbel werk!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >