Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Handige SV Ajax-bussen prima idee voor Vitesse-uit!

Gemakkelijke uitwedstrijden bestaan niet. Maar Ajax krijgt een paar potjes op rij die toch echt wel lastig genoemd mogen worden. Ook Vitesse-uit is hier onderdeel van. SV Ajax-bussen zijn een prima optie om dit duel in Arnhem bij te wonen!

17 februari 2018 - 08:51
UsershyraDesktopajax_dataimages03fbbba1dc87a7309d213b138b494d7f_normal
Die twee links zijn heel blij met wat vrije stoeltjes. © De Brouwer

Er zijn in totaal 1000 Ajacieden welkom in het uitvak van Vitesse en als je niet beschikt over een plusje op je uitkaart, krijg je zaterdag de kans om alsnog een kaartje te scoren. Je moet wel scherp zijn, want tijdens de loterij krijg je niet veel kansen.

Een kaartje kost 30,44 euro en hoewel er is sprake van een verplichte buscombi, zijn er zondag 4 maart wel wat mogelijkheden voor een reis op maat. Zo kun je kiezen om op te stappen op de alternatieve locatie, maar er rijden ook handige SV Ajax-bussen.

Supportersvereniging Ajax laat vanaf diverse plekken in het land bussen rijden. Er vertrekken bussen vanaf de Amsterdamse Middenweg (17) en vanuit Almere (5), Den Bosch (18) en Leiden (37). De getallen tussen haakjes staan voor het aantal vrije stoelen.

Omdat de regeling te boek staat als een verplichte buscombi, hoef je niet extra te lappen voor een retourtje Arnhem per SV Ajax-bus! Klinkt prima toch? Zorg er wel eerst voor dat je een kaartje koopt voor de wedstrijd en daarna pas een stoel reserveert, anders worden wij opgescheept met dubbel werk.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >