Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Fitte Huntelaar is nog niet van plan om te stoppen

Klaas Jan Huntelaar tekende bewust voor slechts één seizoen bij Ajax. Aangezien we inmiddels in 2018 leven, zal vaker de vraag worden gesteld hoe hij zijn toekomst ziet. Eén ding is alvast zeker: ‘The Hunter’ is nog niet klaar met jagen.

01 februari 2018 - 16:19
UsershyraDesktopajax_dataimages045443f36a8dfcb4d09a5eedf15d419b_normal
Huntelaar maakt eigenlijk veel meer minuten dan voorzien. © Pro Shots

Door Mike van Damme

De 34-jarige Huntelaar keerde in de winter van zijn carrière terug naar huis, naar Ajax. De spits vertelt in onze nieuwe krant aan de hand van een van zijn lievelingsboeken, dat verhaalt over het leven van je eigen legende.

Hoe Huntelaar zijn eigen legende leeft, lees je vrijdag in onze verse krant. We focussen ons nu even op de vraag: gaat de spits binnenkort met Ajax praten over verlenging van zijn contract?

“Ik kan nu zeggen dat ik vooral met mijn spel bezig ben, maar ik moet wel over mijn toekomst gaan nadenken,” aldus Huntelaar tegenover Ajax Life. “Ik ben nog niet van plan te stoppen. Ik voel me goed, fit. Zolang dat het geval is, wil ik doorgaan.”

Het meest logische zou zijn om bij te tekenen, als Ajax dat tenminste ook een goed plan vindt. “Dat is wel het meest logische, maar we gaan het zien. Ik laat eerst de komende maanden op me afkomen. Dan maak ik mijn keuze, Ajax ook. Als een van ons niet verder wil, wordt het een lastig verhaal. We gaan het zien.”

Bij twijfel niet doen, zo staat Huntelaar erin. “Zo heb ik het altijd gedaan. Of je het beste pad hebt gekozen, weet je pas als je ze allebei hebt bewandeld. En dat gaat niet. Je kan er maar één kiezen.”

Ben je benieuwd geworden naar het volledige interview met Klaas Jan Huntelaar? Sluit je aan bij SV Ajax! Dan ontvang je in het vervolg ook onze krant!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >