Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Café Ajax Life: doe mee met jouw Ajaxhelden! [VOL!]

Houd vrijdag 30 maart vrij in je agenda, want dan is de vijfde editie van Café Ajax Life in de Johan Cruijff Arena. Ontmoet jouw Ajaxhelden en maak een onvergetelijke Ajaxavond mee! In de video hierboven kun je alvast checken hoe tof het vorig jaar was.

21 februari 2018 - 09:12

Café Ajax Life is ondertussen een jaarlijkse traditie voor onze volwassen leden. Je kunt vooraf een kijkje nemen in de Ajaxkleedkamer en het gras van de Arena ruiken. Na afloop maak je een paar selfies met de Ajacieden en scoor je handtekeningen!

Dit jaar komen Joël Veltman, Maximilian Wöber, Justin Kluivert en Frenkie de Jong om met jullie de aanwezige voetbalkennis te testen. Twee teams, twee tribunes, allemaal Ajacieden en Jack Spijkerman. Veel leuker wordt het niet! Als supporters helpen jullie de spelers aan de juiste antwoorden, samen win je voetbalspellen en juich je jouw helden naar de overwinning.

De deuren van Café Ajax Life in de Johan Cruijff Arena openen om 19.00 uur. Het programma begint rond 19.45 uur en de avond duurt tot 21.30 uur.

In het café hebben we plek voor 400 Ajacieden. Als je lid bent, kun je je gratis aanmelden. Je mag ook gratis één introducé meenemen. Hij of zij hoeft geen lid te zijn, maar wel achttien jaar of ouder.

Om een kaartje te kopen moet je een account aanmaken in de webshop. Let op, dit is iets anders dan je inlog voor het ticketingsysteem van Ajax. Je hebt hiervoor ook je lidnummer nodig (staat op je lidmaatschapspas en in de welkomstmail), dus houd deze bij de hand.

Heb je je aangemeld, maar lukt het toch niet om te komen? Meld je dan af door tussen 9.00 uur en 17.00 naar 0900-2322529 te bellen, kies optie 5.

Na je bestelling ontvang je een bevestigingsmail met je toegangsbewijs. In aanloop naar het evenement sturen we nog een aantal updates over het programma.

Voor in de agenda:
Wat: Café Ajax Life
Waar: Johan Cruijff Arena
Wanneer: vrijdag 30 maart, vanaf 19.00 uur tot 21.30 uur
Wie: Leden van Ajax Life (18+)

Wij hebben er zin in!

[UPDATE] Café Ajax Life is vol! Je kunt je hieronder wel aanmelden voor de reservelijst. We nemen dan contact met je op zodra er een plekje vrij komt.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >