Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Sampaoli stond onverwacht voor Tagliafico’s neus

Nico Tagliafico wil zich via een sterke tweede seizoenshelft met Ajax in de WK-selectie van Argentinië spelen. De linksback past zich ogenschijnlijk eenvoudig aan in Amsterdam en nam de tijd om met Ajax Life in gesprek te gaan.

14 februari 2018 - 12:26
UsershyraDesktopajax_dataimagesf6463539bb41c65cf60477b93550174a_normal
Tagliafico staat op de radar bij bondscoach Sampaoli © Pro Shots

Door Sander Zeldenrijk

Met het WK2018 voor de deur is het voor de eenmalig international zaak om zich in de kijker te speler bij bondscoach Jorge Sampaoli. De verdediger staat op de radar, want Sampaoli bracht Tagliafico eind januari onverwacht een bezoek.

Het motiveert de verdediger de komende duels om er met Ajax nog een schepje extra bovenop te gooien. “Hij vertelde mij constant in de gaten te houden en dat ik veel moet blijven spelen als aanvallende linksback,” aldus de Ajacied tegenover Ajax Life.

Argentinië speelt eind maart nog oefenduels tegen Italië en Spanje en natuurlijk hoopt Tagliafico op een uitnodiging. “Ik voel dat ik via Ajax een serieuze kans maak om te spelen en misschien wel mee te gaan naar het WK. De bondscoach komt niet voor niets speciaal naar mij toe. Ik moet gewoon mijn best blijven doen.”

Het volledige interview met Nico Tagliafico lees je in Ajax Life 14. Deze valt vrijdag bij onze trouwe leden op de deurmat. Ajax Life ook ontvangen? Sluit je aan bij SV Ajax! Dan ontvang je in het vervolg ook onze krant!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >