Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Wie waren er de laatste vijf seizoenen bij in Zwolle?

Quiztijd Ajacieden! In volle vaart stevenen we alweer af op speelronde vijftien. Op het programma staat de soms lastige uitwedstrijd op het kunstgras van PEC Zwolle. Weet jij nog welke Ajacieden de laatste vijf seizoenen minuten maakten bij PEC?

05 december 2018 - 10:51
quiz-pec-1200

Ajax heeft het behalen van de landstitel weer in eigen hand. Dat is een fijn gegeven. Dat is zelfs een heel fijn gegeven. Dat is zelfs een heel ontzettend fij.... Nou ja, je dat dus!

Om het goede gevoel te behouden moet zaterdagavond wel gewonnen worden van PEC in Zwolle. De Ajacieden trappen al om 19.45 uur af op de plastic sprieten van het stadion met die vreselijke sponsornaam.

Wie kijkt naar de verrichtingen van Ajax in Zwolle de laatste vijf jaar ziet dat de ploeg het soms knap lastig heeft in Overijssel. In 2014/15 en 2015/16 kwam Ajax bijvoorbeeld niet verder dan een 1-1-gelijkspel. Dit is een uitslag die Ajax momenteel echt niet kan gebruiken. Ook vorig seizoen moesten de Ajacieden hard werken voor de punten en wisten ze ternauwernood met 1-0 te winnen. 

Om vast een beetje warm te draaien voor wat komen gaat, hebben we een quizje voor jullie in elkaar gedraaid. Kun jij alle Ajacieden noemen die de laatste vijf seizoenen speelminuten kregen in het Zwolse land...? Je krijgt zes minuutjes de tijd. Dat moet genoeg zijn!

Klein dingetje nog: spelers met dezelfde achternaam moeten voluit, dus met voornaam ingevuld worden.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >