Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Weet jij de laatste 25 tegenstanders van Ajax in de beker?

Ajax stapt woensdag in de bus richting Kerkrade voor het KNVB-bekerduel met Roda JC. Reden genoeg voor ons om een heuse bekerquiz voor jullie in elkaar te timmeren!

18 december 2018 - 12:03
beker-quiz-1200

Wij vinden dat het wel weer eens tijd wordt dat Ajax de KNVB-beker wint. Natuurlijk, je kunt het een troostprijs vinden, maar een beker ophalen in De Kuip is gewoon altijd een goed idee. De laatste keer dat Ajax dat voor elkaar kreeg is alweer acht jaar geleden...

We hebben het natuurlijk over de bekerfinale van 2010 tegen Feyenoord, die over twee wedstrijden werd gespeeld. Ajax was thuis met 2-0 te sterk (twee maal Siem de Jong) en in De Kuip kreeg Feyenoord met 1-4 een pak slaag. Wederom scoorde Siem twee keer en ook Luis Suarez maakte er twee.

Dat was toen en het lukte Ajax nooit meer om de dennenappel op te halen. Ja, in 2014 haalde Ajax nog een finale, maar daar wil geen enkele Ajacied nog aan terugdenken, zo gokken wij...

Afijn, het is tijd om jullie grijze massa aan het werk te zetten. Kun jij de laatste 25 tegenstanders van Ajax in het KNVB-bekertoernooi opnoemen? Je krijgt slechts zes minuutjes de tijd... Succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >