Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Frenkie begint te scoren: doelpunten en wallpaper!

Is Frenkie los? Hij dartelt wat af, maar was niet echt een doelpuntenmaker. Was... Want de laatste weken lijkt er een kentering te hebben plaatsgevonden. Frenkie vormt ineens doelgevaar. En als hij eerst drie mannetjes moet afschudden, is dat ook geen probleem. Zoiets verdient een wallpaper!

09 december 2018 - 10:30
wallpaperpecajacar

We hoorden laatst ergens opmerken dat Frenkie wel iets weg heeft van Wesley Sneijder. Dat willen we best geloven, maar Sneijder deed een aantal dingen die we Frenkie nog niet echt hebben zien doen. Scoren bijvoorbeeld!

Frenkie is druk aan de slag met dit verbeterpunt en de laatste weken zien we hem geregeld in de buurt van het vijandelijke doel. Soms door slim aan te sluiten, soms door een paar mannetjes te passeren. Frenkie beschikt over een goed schot, zo weten ze nu ook in Zwolle.

Tijdens het uitduel met PEC stoomde Frenkie op vanaf het middenveld en schudde een mannetje of drie onderweg af, voordat hij besloot een hoek uit te kiezen en de bal tegen de touwen te schieten! Hij deed dat bovendien op een belangrijk moment, want even later – na het nodige tegenslag – raakte Ajax het overzicht een beetje kwijt.

Gelukkig kwam alles op zijn pootjes terecht en werd ook PEC-uit (1-4) goed afgesloten. En als Ajax een wedstrijd goed afsluit, maken wij een wallpaper. Dit keer dus van Frenkie. Stel jij 'm in als achtergrond van je mobiele telefoon?!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >