Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax sluit groepsfase af met ongekend spektakelstuk!

Zijn jullie al een beetje bijgekomen van Ajax versus Bayern München? Nou, wij niet. Wat een te gekke avond! De Ajacieden wonnen dan een keertje niet voor eigen publiek, de ongeslagen reeks blijft gewoon in stand. Het spektakelstuk eindigde in 3-3!

13 december 2018 - 02:26
fotosajaybaycar

Het enige wat eraan ontbreekt is groepswinst, maar het is al een ontzettende luxe dat we op die manier kunnen redeneren. Het Europese avontuur van Ajax is er dit seizoen eentje om je vingers bij af te likken. Iedere keer als je denkt dat het op is, volgt meer!

Er is toch niemand die had kunnen bedenken dat Ajax - Bayern in 3-3 zou eindigen? En zelfs als je dit kon bedenken, was de kans dat het ook nog zou uitkomen behoorlijk klein tijdens verschillende momenten van de wedstrijd.

Het was te gek, het was fantastisch, het was ongekend! Je zou willen dat er nooit een einde kwam aan de knotsgekke tweede helft. Een toegift van zeven minuten volstond. Gelukkig benutte Ajax de toegevoegde tijd om op gelijke hoogte te komen.

Ook na vijf doelpunten waren we ondersteboven uit de Johan Cruijff Arena gelopen, maar dankzij treffer zes is het gevoel erbij nog veel fijner. De ontvangst van de spelers vertelde genoeg. Nee, er werd niet gejuicht. Het bleef dit keer bij zingen. Als dank voor alles!

De foto’s zijn van Pro Shots en De Brouwer.

Als je klaar bent met foto’s kijken, wordt het tijd om je stem door te geven. Wie was jouw Ajacied van de Wedstrijd? We gokken zomaar dat dapp’re strijders Onana en Tagliafico hoge ogen gooien. Stemmen doe je op onze speciale pagina!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >