Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

We doen het een keertje totaal anders met de wallpaper!

Het is tegenwoordig bijna geen nieuws meer als Ajax met 5-1 wint. Dit keer werd ADO Den Haag van de mat getikt en als het vizier iets scherper was geteld, waren er dubbele cijfers op het scorebord verschenen. Daarom doen we het qua wallpaper even anders.

02 december 2018 - 16:48
wallpaperajaadocar
De langezijderenner is een mooi fenomeen in de JC Arena! © Pro Shots

Het hele idee achter het maken van de wallpaper is dat we een plaat zoeken waarop je mooie emotie tegenkomt, waar wij dan een filtertje overheen plakken en dat jullie ‘m dan kunnen downloaden.

Zo gezegd, zo gedaan. Alleen kiezen we dit keer voor een alternatieve plaat. We kiezen voor Gerard Wezenberg. Wie? Nou, Gerard Wezenberg dus. Je kent Gerard ongetwijfeld, want hij rent altijd met zijn vlag door de Johan Cruijff Arena.

De langezijderenner! Hij wordt regelmatig op de foto gezet en die platen verwerken we graag in ons fotoverslag, maar dit keer pakken we iets groter uit. We doen een upgrade tot wallpaper. Gewoon, omdat zoiets best een keertje leuk is.

Het viel ons op dat Gerard tijdens de tweede helft van Ajax - ADO werd begroet met een groot applaus. Dat verdient Gerard, zoals de invallers en de hele ploeg deze weken volop applaus verdient. Laten we hopen dat er dit seizoen ook echt iets te juichen valt. Die kans is vandaag in ieder geval iets groter geworden.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >