Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: volg Ajax in Youth én Champions League!

Het is een spannende dag! Zowel Ajax Onder 19 als Ajax 1 treffen Bayern München. Hier wat tips hoe je alles via de kijkbuis of andere apparaten kunt volgen.

12 december 2018 - 08:38

De Johan Cruijff Arena is woensdag stijf uitverkocht en we hopen met z’n allen op een geweldig Europees avondje. Voor Ajaxsupporters die er niet live in het stadion bij kunnen zijn, zetten we hieronder wat tips op een rijtje om Ajax vandaag goed te kunnen volgen.

Allereerst trapt de Onder 19 van trainer John Heitinga om 16.00 uur af op sportpark De Toekomst tegen Bayern. Het vlaggenschip van de jeugdopleiding maakt samen met de Duitse leeftijdsgenoten en die van Benfica uit wie er eerste, tweede en derde worden in de groep.

Kortom een spannende ontknoping in de Uefa Youth League, zeg maar de ‘baby-Champions League’. Ajax zendt dit duel live uit via diens You Tube-kanaal. Zie het als een fijn voorafje voor wat later nog komt!

Als de talenten hun laatste groepswedstrijd hebben gespeeld, dan richten we ons vizier toch echt op de Johan Cruijff Arena waarin Ajax om 21.00 uur gaat proberen om de koppositie te veroveren in groep E. Dit galaduel is op verschillende manieren te volgen.

Allereerst kun je Ajax prima volgen op het open kanaal bij Veronica. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur, dus als je zin hebt in analyses en bespiegelingen vooraf, dan moet je tijdig inschakelen.

Zit je op de weg, dan is het handig om NPO Radio 1 aan te zetten. Niks is zo spannend als radio-commentaar bij wedstrijden van Ajax. Hou de weg echter wel goed in de gaten!

Uiteraard zendt hoofdsponsor Ziggo de wedstrijd ook uit. Het betaalkanaal Ziggo Sport Voetbal begint de uitzending om 20.55 uur. Ook kun je de wedstrijd via Ziggo Go los bestellen. Dan betaal je 3,99 euro en kun je Ajax live volgen via pc of laptop.

Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! We zijn uitgebreid aanwezig via deze site, via TwitterInstagram en Facebook.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >