Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: stel jij Ziyech op tegen PEC Zwolle?

Ajax speelt zaterdagavond een uitwedstrijd bij PEC Zwolle en Erik ten Hag hoopt dan weer te kunnen beschikken over Hakim Ziyech. Maar stelt hij de spelmaker ook gelijk op?

07 december 2018 - 14:08
ziyech-1200-pec
Is anderhalve groepstraining genoeg voor een basisplek? © Ajax Images

Het is goed dat Ziyech weer van de partij lijkt te zijn. Natuurlijk, alle wedstrijden zonder hem werden gewonnen, maar het is eveneens duidelijk dat Ajax de creativiteit van de Marokkaans international prima kan gebruiken tijdens de titelrace.

De vraag is wat jij zou doen? Hou jij Ziyech nog een wedstrijdje aan de kant of is anderhalve groepstraining genoeg om gelijk te starten op het Zwolse kunstgras?

We leggen die bal even in jouw hoek, want jij kunt jouw basisopstelling samenstellen met onze handige app. Heb je deze nog niet? Zet ‘m dan snel op je telefoon!

Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de wedstrijd tegen PEC uit, om vervolgens alle spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen.

Als je klaar bent, dan is het een kwestie van je opstelling delen via sociale media met de hashtag #tenhagself. Zeker weten dat jouw opstelling uitnodigt tot de nodige voetbaldiscussies. Altijd mooi!

Wie je in elk geval nog kunt opstellen is Frenkie de Jong. Geniet er nog maar even van, want als alles wat gezegd en geschreven wordt waar is, dan kun je dat nog maar een half seizoen doen...

Succes!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >