Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: de keuze is reuze richting duel met Bayern!

Fijne berichten uit de ziekenboeg klotsen over de plinten bij Ajax. Het grootste blessureleed lijkt achter de rug, dus heeft Erik ten Hag wat te kiezen richting het galaduel met Bayern München.

11 december 2018 - 17:00
ten-hags-elf-1200-bay-thuis
Zien we dit vrolijke duo woensdag ook binnen de lijnen? © Ajax Images

De trainer verwacht iedereen binnenboord te hebben voor woensdag, zo stelde hij tijdens de persbabbel in aanloop naar het treffen met de Duitse grootmacht. Dat Andre Onana keept, lijkt vrij zeker. De keeper schoof natuurlijk niet zomaar aan bij de persconferentie, al wilde hij de middagtraining nog wel even afwachten.

Ook lijkt Ten Hag gebruik te kunnen maken van Hakim Ziyech, Kasper Dolberg en Donny van de Beek. Ook dat trio kampte met blessures en pijntjes. Deze lijken echter verholpen, dus we zijn erg benieuwd welke elf namen we woensdag op het wedstrijdformulier zien.

We zijn eigenlijk vooral nieuwsgierig naar wat jij zou doen als je in de huid van Ten Hag mocht kruipen. Wij bieden die mogelijkheid met onze app. Daarmee kun je jouw basisopstelling in elkaar knutselen. Heb je de app nog niet? Zet ‘m dan snel op je telefoon!

Wat je vervolgens moet doen? Simpel! Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de wedstrijd tegen Bayern uit, om alle spelers naar de juiste plek te slepen en de tactiek te bepalen.

Ben je klaar? Kom maar door dan met je tactische vondsten. Deel je opstelling via sociale media met de hashtag #tenhagself. Zeker weten dat jouw opstelling uitnodigt tot de nodige voetbaldiscussies.

En over voetbal praten is altijd goud.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >