Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tagliafico loopt excuses Müller om karatetrap mis

Er waren tijden dat Thomas Müller viral ging omdat Duitsland zeven keer scoorde tegen Brazilië. Die tijden zijn geweest. Dit keer gaan beelden van Müller de hele wereld over omdat hij een dikke tien scoorde op de schaal van Nigel de Jong. Onbedoeld overigens.

13 december 2018 - 02:50
mullersorrycar
We zijn benieuwd hoeveel wedstrijdjes Müller mag brommen. © Pro Shots

De wedstrijd van Müller was na 75 minuten plotseling afgelopen. Hij incasseerde een rode kaart wegens een zeer onbesuisde actie, waarvan Nico Tagliafico het slachtoffer werd. De Argentijn werd flink geraakt en zijn hoofdhuid moest geniet worden.

Tagliafico dacht een hoge bal rustig te kunnen koppen, maar rekende uiteraard buiten de doldrieste Müller. De linksback van Ajax ging juist rechtop staan om de bal goed te kunnen verwerken toen de aanvaller van Bayern München op ongewenst bezoek kwam...

https://twitter.com/veronicainside/status/1072969367825068032

De Duitser toonde direct al berouw, maar moest na zijn rode kaart natuurlijk het veld verlaten. Tagliafico werd op dat moment nog verzorgd. Een Duitse verslaggever spotte Müller vervolgens rond middernacht.

De spits maakte onderweg naar de bus nog eventjes rechtsomkeert om Tagliafico op te zoeken in de kleedkamer van Ajax, maar die was toen allang vertrokken. “Dit was natuurlijk nooit mijn intentie,” meldde de aanvaler tegenover een verslaggever uit München.

De excuses van Müller had Tagliafico ongetwijfeld aanvaard, maar hij nam eerder al revanche. De verdediger hield de ongeslagen reeks van Ajax in Europa in stand door de bal over de doellijn te werken. Dankzij de frummelgoal van Tagliafico eindigde het tumultueuze duel in 3-3.

https://twitter.com/JonasBA90/status/1072991027827539974

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >