Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen rijden naar uitduel met FC Utrecht!

Als Ajax een serieuze rol wil spelen tijdens de titelrace, kan het in feite nergens punten morsen. Ook niet in Utrecht. Al helemaal niet in Utrecht! Het uitduel met FC Utrecht wordt om meerdere redenen belangrijk en onze SV Ajax-bussen gaan rijden.

07 december 2018 - 16:41
utrechtbuscar
We worden de 23ste al vroeg bij Stadion Galgenwaard verwacht. © De Brouwer

De verkoop voor Utrecht-uit is al gestart en het goede nieuws houdt in dat Ajax een vol uitvak mag meenemen. Hopelijk valt er voor de 1200 Ajacieden die zondag 23 december (aftrap 12.15 uur) van de partij zijn iets te juichen in het uitvak van Stadion Galgenwaard!

Maar voordat je kunt juichen, moet je eerst een kaartje zien te scoren. De verkoop krijgt zaterdag om 10.00 uur een vervolg. Dan vindt de grote loterij plaats. We wensen jullie alvast succes, hopelijk heb je prijs! Als je prijs hebt, kun je je daarna inschrijven voor busvervoer.

Er is goed nieuws en er is slecht nieuws. Meerijden met de bussen Almere/Duivendrecht en Middenweg zit er niet meer in, die zijn al helemaal vol. We hebben nog wel plek in de bussen die vertrekken vanuit Den Bosch (16) en Leiden (19). Ook hier waren wel eens meer vrije plekken, dus zorg dat je eenmaal in het bezit van een kaartje snel handelt.

Omdat voor Utrecht - Ajax sprake is van een verplichte buscombi, hoef je niet bij te betalen en is een retourtje per SV Ajax-bus helemaal gratis!

[gravityform id="181" title="false" description="false"]

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >