Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen rijden naar bekerpotje tegen Roda JC!

Staat woensdag 19 december omcirkeld in jouw agenda? Die avond trapt Ajax om 20.45 uur af tegen Roda JC. Het gaat om een uitwedstrijd, in het KNVB-bekertoernooi. Als jij wel naar Kerkrade wilt, maar geen zin hebt om zelf te rijden, stap dan in een SV Ajax-bus!

07 december 2018 - 16:43
bussenrodacar
Ondanks degradatie dit seizoen toch gewoon weer Roda-uit. © De Brouwer

De kaartverkoop voor Roda-uit is inmiddels gestart en krijgt zaterdag om 10.00 uur een vervolg. Een kaartje kost slechts 9,81 euro. Dat is een mooi prijsje voor een uitwedstrijd, waar je ook nog een met eigen vervoer naartoe kunt. Althans, Kerkrade heeft ruimte voor 235 auto’s. Er zijn alles bij elkaar 1000 Ajacieden welkom in het uitvak.

Lukt het jou niet om drie Ajacieden te verzamelen die een auto delen, heb je geen zin om zelf te sturen of stap je gewoon liever in een bus? Dan hebben wij wellicht de oplossing: onze handige SV Ajax-bussen doen een retourtje Parkstad Limburg Stadion!

De bussen vanuit Leiden en vanaf de Amsterdamse Middenweg rijden niet, maar er blijven nog drie smaken over. De bussen Almere/Duivendrecht (10) en Den Bosch (33) hebben nog plek zat. En voor Ajacieden uit de regio Amsterdam is er ook nog bus Sloterdijk (30). De getallen tussen haakjes geven het aantal vrije stoelen weer.

Je kunt zaterdag om 10.00 uur een stoel in een SV Ajax-bus reserveren en je hoeft niet bij te betalen, omdat al sprake is van een soort van verplichte combi. We durven niet aan te geven hoe hard de verkoop gaat, dus beter wacht je bij twijfel niet te lang.

Als jij lid bent van SV Ajax en een uitkaart hebt, ben je woensdag (ook om 10.00 uur) aan de beurt om een kaartje te kopen. Daarna kun je je inschrijven voor busvervoer, als er nog stoelen vrij zijn.

Let alleen wel op: het bezoeken van bekerwedstrijden levert geen scanpunt op.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >