Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Financieel directeur Slop vertrekt na dit seizoen bij Ajax

Er komt na ruim twintig jaar een einde aan het dienstverband van Jeroen Slop bij Ajax. De financieel directeur vertrekt na dit seizoen bij de club. Slop vindt het tijd voor een nieuwe uitdaging en hoopt die in de komende periode te vinden.

13 december 2018 - 18:15
slopwegcar
Slop vindt het na twintig jaar tijd voor een nieuwe uitdaging. © Pro Shots

Bij Ajax heeft Slop lange tijd, naast de financiële portefeuille, ook de verantwoordelijkheid gehad over onder meer de afdelingen wedstrijdzaken, veiligheid, supporterszaken en IT. Als gevolg van zijn vertrek bij Ajax stopt Slop ook als bestuurslid bij Ajax Cape Town.

“Het waren heel intensieve jaren, met veel hoogtepunten en natuurlijk ook minder leuke fases. Wat me altijd zal bijblijven zijn de bijzondere trajecten met buitenlandse clubs, die hebben geleid tot grote transfers,” reageert Slop in een persverklaring op zijn vertrek.

Hij kijkt met veel plezier terug op de processen rond de uitgaande transfers van Zlatan Ibrahimovic naar Juventus en Jan Vertonghen naar Tottenham Hotspur, maar ook de komst van spelers als Cristian Chivu en afgelopen zomer nog Dusan Tadic.

“Maar ik ben ook Ajaxsupporter, dus ik kijk met het meeste plezier terug op de vele prijzen die we hebben gewonnen en de mooie Europese wedstrijden die we in al die jaren hebben gespeeld,” aldus Slop, die de laatste seizoenen mooie jaarcijfers kon presenteren.

De 57-jarige Slop weet nog niet welke uitdaging volgt als hij de deur bij Ajax achter zich dicht trekt. “De tijd is nu gekomen om iets anders te gaan doen, waar ik me de komende periode rustig op ga richten.”

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >