Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Advies NY Times: 'Geniet van talenten in Ajaxshirt zolang het kan'

Ajax goes America, dat wisten we al, maar Amerika is ook bezig met Ajax. De New York Times heeft vlijende woorden over voor de ‘supersterren in wording’.

13 december 2018 - 12:23
nyt-1200
Het spel van Ajax 'roert de ziel', aldus de New York Times. © Pro Shots

De Amerikaanse krant, die een slordige 125 Pullitzerprijzen op zijn naam heeft staan, keek eens terug op de groepsfase van de Champions League. Een stukje nabeschouwen dus en de verrichtingen van die club uit Amsterdam zijn zeker niet onopgemerkt gebleven.

“Borussia Dortmunds onvoorstelbaar jonge ploeg speelt met verve en moed, maar de restauratie van Ajax onder Erik ten Hag valt pas echt in het oog. Dat roert de ziel. Hij heeft een team gebouwd rond twee supersterren in wording: Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong.”

Het zijn mooie woorden in de NY Times. De prestaties van Ajax vielen eerder al behoorlijk op in heel Europa, maar ook aan de andere kant van de oceaan worden de prestaties aardig op waarde geschat. Niet dat je er veel mee kunt, maar het is natuurlijk wel hartstikke leuk dat je zo veel fraais leest over onze mooie club.

Een bijkomend nadeel van al dat fraais: spelers staan continu in de schijnwerpers en kapers liggen voor de kust. Sterker nog: ze staan al aan land. Of zitten in de Amsterdamse Harbour Club, zo je wilt.

De NY Times weet ook hoe laat het is en schrijft over Frenkie en Matthijs: “Dit zal naar alle waarschijnlijkheid de laatste Champions League-campagne zijn die zij spelen in dat beroemde tenue. Geniet ervan zolang je kunt.”

Dat gaan we dan maar doen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >