Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Welke Ajacieden scoorden tijdens laatste zes Avondjes NAC?

De interlandperiode is voorbij, dus kunnen we ons op gaan maken voor het Avondje NAC. We beginnen onze en jullie voorbereiding met een quizje!

21 november 2018 - 08:44
nac-quiz-1200

Ajax reist zaterdagavond met goede herinneringen richting het Rat Verlegh Stadion, waar beide ploegen om 18.30 uur aftrappen. Vorig seizoen schoten de Ajacieden flink uit hun slof en stond er na negentig minuten een eclatante 0-8-overwinning op het scorebord.

Je weet vast nog wel wie vorig seizoen de doelpunten maakten. Maar als we iets verder teruggaan in de tijd, dan wordt het vast lastiger.

Om het niet al te moeilijk te maken, vragen we jullie alle doelpuntenmakers aan Amsterdamse kant (soms met wat hulp) te noemen van de laatste zes keer dat Ajax op bezoek ging in Breda.

Waarom je hieronder dan toch maar vijf kolommen ziet? Dat is simpel: in 2013/2014 werd namelijk niet gescoord en ging Ajax met een 0-0-gelijkspel terug naar Amsterdam.

Hup, snel aan de slag. Je hebt slechts drie minuten!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >