Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Uitvak probeert te spotten hoe Labyad raak knalt

Het uitvak bij NAC is zo'n beetje het slechtste van de eredivisie. Gelukkig speelde Ajax ondanks de 0-3 ook zijn minste wedstrijd van het seizoen en in die zin hebben we weinig gemist, maar toen Zakaria Labyad raak knalde, deden we toch echt eventjes ons best om iets te kunnen zien!

25 november 2018 - 16:00

Ajax speelde in Breda de tweede helft naar het uitvak toe. Dat is altijd leuk, want het lijkt de ploeg iets extra's te geven. En de sfeer wordt er meestal ook beter van, al viel het Avondje NAC dit keer zo'n beetje op alle fronten tegen.

Hoe dan ook, Labyad maakte een schitterend doelpunt. Dankzij Ventos kunnen we terugzien hoe het uitvak dat moment beleefde. En je snapt dan ook direct waarom we niet zo goed te spreken zijn over NAC's uitvak. Je ziet veel glas, allerlei vlakken, weerspiegeling, een net en ga zo maar door.

Je moet dan ook goed je best doen om te bal te volgen, Neres te zien koppen en de uithaal van Labyad te spotten. Maar als je een beetje je best doet, dan lukt het. En anders spoel je de video gewoon terug om nog een keer opnieuw te kijken. De tweede keer zie je als vanzelf meer.

Als je benieuwd bent naar meer sfeervideo's van NAC - Ajax, check dan het YouTube-kanaal van Ventos.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >