Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Leuke dingen van awayday Athene door ogen van een Ajacied!

We hebben op een eerder moment al aandacht besteed aan de lelijke dingen die in Athene met name rondom het uitvak gebeurden. Maar laten we niet vergeten dat Ajax zich dankzij de winst op AEK (0-2) kwalificeerde voor de volgende ronde van de Champions League.

29 november 2018 - 11:11

Er waren ook heus mooie momenten, natuurlijk! We besteden uiteraard ook veel liever aandacht aan die mooie momenten, dan aan lelijke dingen. Precies daar is het nu tijd voor. Toch nog een stukje feelgood vanuit Griekenland, zelfs vanuit het bezoekersvak. Slechts de pogo ontbreekt, want er gebeurde zo veel dat werd vergeten om die in te zetten.

Helaas, het kan niet altijd feest zijn. Hopelijk zien we de pogo na de winterstop weer, wie weet! We kunnen dus geen pogo spotten, maar een ouderwets potje juichen doen we het ook voor. En er werd gejuicht in Athene, ook al moesten we er ruim een uur voetballen op wachten.

De Ajacieden bewogen zich in te laag tempo over het veld, maar toen Klaas Jan Huntelaar binnen de lijn kwam duurde het niet lang of alle remmen gingen los. De camera van @pi_alfa legde dit allemaal vast, zodat je ook een paar minuten van je tijd kunt inruimen voor het moois dat we in Athene beleefden! Kijk je mee?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >