Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Het werd wel weer eens tijd voor een wallpaper van Neres!

David Neres is een beetje uit beeld geraakt bij Ajax. En dat is gek ,want hij was toch iedere wedstrijd bij een doelpunt betrokken? Oh, jazeker. Dat lijkt gelukkig nog steeds zo. En ook al was het maar tegen Kowet, het is een mooie reden om een wallpaper te maken!

01 november 2018 - 00:28
Copyright-ProShots-2585084

Ajax won het tussendoortje in het bekertoernooi met 3-0 en stelde vrij eenvoudig orde op zaken. Het lukte Go Ahead Eagles niet om een vuist te maken en het was, net als zondag, wachten tot de Ajacieden een gaatje vonden en raak prikten.

Het was Neres die het gaatje vond. Het recept is simpel: voorbij je tegenstander snellen en uithalen richting doel. Als je dat allebei goed doet, is de kans groot dat het uitdraait op juichen. Of, nou ja, juichen... Een glimlach is voldoende op een avond als deze.

Het zou ook wel een beetje gek zijn om nu te juichen alsof je wereldkampioen bent geworden. Zo ver is het nog lang niet. Er is nog geen enkele prijs in zicht. Laten we vooral onthouden dat we een glimp zagen van de rechtsvoor die we zo goed kennen.

Vandaar dat we hebben gekozen voor Neres op de wallpaper. De afbeelding is overigens geschikt gemaakt om in te stellen als achtergrond van je telefoon. Ben je groot Neres-fan, dan werd het wel eens tijd voor een nieuwe!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >