Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Frenkie’s eerste echte treffer verdient een mooi aandenken

Daley Blind werd Ajacied van de Wedstrijd en we hoeven heus niet iedere keer een juichende speler op de wallpaper. Maar dat doen we nu toch. Het gaat om Frenkie de Jong, die zijn eerste echte doelpunt van dit seizoen viert. Prima alternatief toch?

04 november 2018 - 00:49
frenkiewallcar

Eigenlijk maakte Frenkie vorige week, tijdens de klassieker al zijn eerste doelpunt van jaargang 2018/2019. Daar was echter zo veel hulp van Judtin Bijlow voor nodig na een slap schot dat Frenkie die treffer niet eens wilde claimen.

Hij werd op het wedstrijdformulier gezet als doelpuntenmaker en was dus al van de nul af. Is hij nu ook los? Frenkie liep tegen Willem II de 2-0 binnen. Puur als doelpunt was weinig bijzonders, maar de aanval vooraf mag je zeker weten fraai noemen!

Een juichende Frenkie hebben we nog niet vaak gezien. Althans, niet om zijn eigen doelpunt te vieren. We zien een gebalde vuist en een glimlach. Dat moet voor een Frenkie-supporter genoeg reden zijn om deze wallpaper te willen!

De wallpaper is op maat gesneden om te dienen als achtergrond van je mobiele telefoon. Als je ‘m instelt, stuurt dan ff een screenshotje op. Vinden we leuk!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >