Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Donny mikt eindelijk weer een keertje raak!

We kunnen ons van Donny van de Beek recent alleen belangrijke missers herinneren. Het werd zelfs een beetje om gek van te worden. Gelukkig is geen van die missers fataal gebleken, maar vervelend is het wel. Gelukkig zorgde Donny tegen Excelsior voor beterschap!

12 november 2018 - 10:27
wallpaperexcaja-1

Het was voor Ajax even zoeken naar de juiste weg richting het doel van Excelsior, maar toen de route ook eenmaal was uitgestippeld, ging het rap. De Ajacieden scoorden liefst zeven keer en kwamen tenminste qua doelsaldo dichter bij PSV.

Dat is tenminste iets. Het is niet veel, maar het is iets. Zo zal Donny ook denken over zijn eigen bijdrage. Excelsior-uit is niet de Champions League, maar het is fijn om weer eens aanvallen af te ronden in plaats van je gezicht te bedekken achter je handen.

Of het voldoende is voor een vaste basisplaats moet de toekomst uitwijzen, maar Donny maakte het de trainer weer eens moeilijk. Luxeproblemen! Al scoorde David Neres net zo goed, waardoor de keuze misschien weer een stukkie lastiger wordt.

Onze keuze was niet zo moeilijk: Donny op de wallpaper. Als hij net zo vastberaden gaat voetballen als de blik in de ogen bij Kasper Dolberg, dan komt het allemaal goed. Zoals jullie weten is de wallpaper geschikt als achtergrond voor je telefoon, dus stel ‘m in!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >