Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Zorg dat jij Europees overwintert met voorrang op kaartverkoop!

Alweer voor de tiende keer dit seizoen waren we getuige van een heerlijk Europees avondje van Ajax! En we weten nu al zeker dat er wordt overwinterd, al blijft het nog eventjes afwachten in welk toernooi precies. Als jij in februari 2019 van de partij wilt zijn, is het tijd maatregelen te treffen!

08 november 2018 - 16:56
overwinterencar
We worden dit seizoen uitgebreid getrakteerd tijdens Europese avondjes! © De Brouwer

De Ajacieden verzamelden tijdens de eerste vier groepswedstrijden in de Champions League maar liefst acht punten en liggen prima op koers voor een plekje bij de beste twee van groep E. Slechts het sterretje achter de clubnaam ontbreekt nog om aan te geven dat dit een zekerheidje is.

Het is dus wel al zeker dat Ajax na de winterstop sowieso actief is in een Europees toernooi. Een Europese wedstrijd bijwonen in de Johan Cruijff Arena staat bij zo'n beetje iedereen bovenaan het verlanglijstje en het is tijd om de daad bij het woord te voegen.

Als jij voorrang wilt tijdens de kaartverkoop om de kans op het bemachtigen van een stoeltje te vergroten, hebben we een stukje advies: sluit je nu aan bij de Supportersvereniging Ajax! Wie zich aansluit bij SV Ajax ontvangt een clubcard en met die clubcard krijg je onder meer voorrang tijdens de kaartverkoop.

We weten uiteraard nog niets over de voorwaarden rondom de kaartverkoop voor het Europese thuisduel van februari 2019, maar zeker is dat leden van SV Ajax eerder aan de beurt zijn en een grotere kans hebben om kaartjes te bemachtigen. We kunnen echter niets garanderen, zo eerlijk moeten we zijn.

Gelukkig is voorrang op de kaartverkoop voor Europese thuiswedstrijden niet het enige voordeel dat onze leden genieten. Je kunt ook met voorrang kaartjes kopen voor competitieduels en krijgt de mogelijkheden om deel te nemen aan exclusieve evenementen.

Bovendien ontvang je twintig keer per seizoen de krant en krijg je korting op alle aankopen in de Ajax Fanshop, wat misschien geen overbodige luxe is tijdens deze tijd van het jaar.

Het wordt een lange lijst om alle voordelen op te sommen, misschien is het beter om die zelf eventjes te bekijken.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >