Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ziyech schiet Marokko langs het Kameroen van Onana

Hakim Ziyech had gisteravond met twee doelpunten een groot aandeel in de overwinning van Marokko op Kameroen. De wedstrijd werd gespeeld in het kwalificatietoernooi voor de Afrika Cup. Met Ziyech, Noussair Mazraoui en Andre Onana stonden er drie Ajacieden aan de aftrap in Casablanca.

17 november 2018 - 14:00
ZiyechMarokko
Ziyech kreeg vlak voor het einde een welverdiende publiekswissel. © Pro Shots

Negen minuten na rust mocht Ziyech aanleggen voor een strafschop. De linkspoot stuurde zijn Ajaxmaatje Andre Onana de verkeerde hoek in en zette Marokko daarmee op een 1-0 voorsprong.

Halverwege de tweede helft was het opnieuw Ziyech die doel trof. Met een hard schot van een metertje of twintig verraste hij Onana: 2-0. Hervé Renard, trainer van de Atlas Leeuwen, gunde Ziyech vlak voor tijd een publiekswissel. De Marokkaan verliet onder een luid applaus het veld.

Onana is met Kameroen al zeker van deelname aan de Afrika Cup. Het land organiseert het toernooi namelijk en doet in de poule dus voor spek en bonen mee. Marokko bezet nu de eerste plaats in de groep en heeft zich daarmee ook geplaatst voor het toernooi.  

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >