Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ziyech niet en Van de Beek wél mee naar Griekenland

Ajax is maandagmorgen zonder Hakim Ziyech afgereisd naar Schiphol voor de vlucht naar Athene. Donny van de Beek is wel van de partij, net als jongeling Mitchel Bakker.

26 november 2018 - 09:57
donny-aek-1200
Duimpje omhoog? Prima, dan nemen we je mee! © Pro Shots

Het is geen grote verrassing dat Ziyech het uitduel met AEK Athene niet heeft gehaald. De prognose van zijn afwezigheid was twee weken, dus het zag er al snel naar uit dat de spelmaker thuis zou blijven. Hopelijk zijn de knieklachten achter de rug als Ajax zondag om 12.15 uur aantreedt tegen ADO Den Haag.

Van de Beek is overigens wel gewoon van de partij en dat is goed nieuws. De Ajacied werd tijdens het Avondje NAC (0-3) na rust aan de kant gehouden, omdat hij niet geheel okselfris was. Gelukkig is hij voldoende hersteld om van waarde te zijn in Griekenland.

Ajax moet het zoals jullie weten ook doen zonder Nico Tagliafico. De linksback zit een schorsing uit en zal links achterin vermoedelijk vervangen worden door Max Wöber of Daley Blind. De Oostenrijker speelde in Kiev nog op die positie en deed dat zeker niet onverdienstelijk.

De afwezigheid van Tagliafico is wel een kans voor Bakker om zich te laten zien. De jonge verdediger stapte maandag met de A-selectie in de bus richting vliegveld en hoeft zich dus niet bij Onder 19 te melden voor de wedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van AEK in de Youth League.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >